Támogatók



Római Pince
Hévíz, Dombföldi u. 2023/1
Mobil: 06 30 916 9916
Tel./fax: 06 83 316 661


North-Holland Zrt.
Budapest, Balassi Bálint u. 4, 1055
Telefon:(30) 633 9746



Okker Zrt.
1119 Budapest, Tétényi út 79.
Tel./fax: +36-1-270-3473

Általános tájékoztató

 

Kedves Szülők!

 

Néhány -az egyesületet és a gyerekeket közvetlenül érintő- aktualitásról tájékoztatunk benneteket.

 

Mint tudjátok, erre az évre az önkormányzat legutóbbi ülésén nem szavazott meg semmilyen támogatást a városban működő labdarúgó egyesületek számára, így a jövőben (is) a tagdíjak jelentik a fő finanszírozási alapot gyerekeink versenyeztetési költségeire.

Ezért felerősödik a tagdíjfizetési fegyelem mind egyéni, mind csapatszinten!!

 

A gyerekek versenyeztetésére a másik finanszírozási forrás a 107/2011. sz. Kormányrendeletben a látvány csapatsportok támogatását biztosító lehetőség, melynek lényege, hogy a vállalkozások az éves társasági nyereségadójuk 70 %-áig közvetlenül támogathatják a számukra szimpatikus Sportegyesületeket.

 

Tulajdonképpen leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy a cégek eldönthetik, hogy az adójuk 70%-át az államnak fizetik be vagy inkább sportegyesületnek adják. Ez olyan, mint amikor te rendelkezel az adód 1%-áról valamely alapítvány, vagy egyház javára, csak ez a támogatás jóval nagyobb összegekről szól. Ha bármilyen cégnél van  ismeretségetek, akkor szívesen vennénk, ha összehoznátok minket velük, és mi a többit intézzük.

 

Az innen befolyó támogatásokból a gyerekeknek melegítőket, focicipőket, labdákat, sportszereket szeretnénk venni, illetve az utaztatásra, meccsek utáni közös étkezésekre fordítanánk.

Edzések, bajnokság

Előkészítő korosztályok (2001-2006)

Az előkészítő korosztályokat a Bozsik-programban (volt NUPI), és a Kölyökligában illetve meghívásos tornákon fogjuk versenyeztetni. Ezen kívül négy-öt 2001-es születésű játékos már most az U13-ban kezdte el a felkészülést, ott is fognak játszani.

Az edzéseken az előző évekhez hasonlóan 2 korosztály fog együtt edzeni, 2 edző felügyelete mellett.

 

Augusztus 15-én (hétfő) kezdődnek az edzések. Hétfő-szerda-pénteken de. 9 óra az edzések kezdete. A szeptembertől érvényben levő edzésidőpontokról az edzők időben tájékoztatást fognak adni.

Versenyző korosztályok (1995-2000)

A versenyző korosztályok közül az U13 és az U15-öt az NB II déli csoportjába neveztük. Ezen kívül az U13 a megyei bajnokságban is szerepel. Mivel elég bő lesz a keret, ezért hétvégenként vagy az egyik, vagy a másik bajnokságban fognak a gyerekek játszani.

 

Az U16 a megyei bajnokságban szerepel, ők kevesebben vannak, ezért az U15-ből kell, hogy kisegítsük őket, ott előfordulhat, hogy egy hétvégén valaki akár 2 mérkőzést is játszhat.

 

Augusztusban hétfő-szerda-péntek de.9 30 óra az edzések kezdete. A szeptembertől érvényben levő edzésidőpontokról az edzők időben tájékoztatást fognak adni.

 

Felnőtt csapat

A felnőtt csapatunkat a Megye III-as bajnokságba neveztük, a cél a bajnokság megnyerése, 2 éven belül a Megye I-es bajnokságban való szereplés, majd a későbbiekben a saját nevelésű játékosokkal eljutni az NB III-ba.

 

 

Tagdíj fizetés

A csapatainknál 2011. július 01 –től 2012. június 30-ig éves tagdíjat állapítottunk meg, melyet lehet havi egyenlő részletekben is fizetni. A tagdíjakat előre, minden hónap 10-ig kérjük az edzők, vagy a megbízott SZMK vezető részére befizetni.

 

Az előkészítő korosztályoknál ( óvodásoktól- U-11-ig) az éves tagdíj 30.000.- Ft, melyet lehet egyben és lehet Szeptembertől-Júniusig havonta 10 részletben (3.000.-Ft/hó) is fizetni.

 

A versenyző korosztályoknál (U-13 – U16) az éves tagdíj 33.000.- Ft, melyet Augusztustól – Júniusig lehet havonta is fizetni 11 egyenlő részletben (3.000.-Ft/hó).

 

Ha valaki egy összegben befizeti az éves tagdíjat, az 3000 Ft kedvezményben részesül.

 

További kedvezmény, hogy akinek 2 vagy több gyereke sportol nálunk, annak 500.-Ft/hó/gyerek kedvezményt biztosítunk havonta.

 

Akinek az előző időszakról elmaradása van, őt vagy mailben vagy telefonon tájékoztatjuk és kérjük, hogy az első őszi (vagy nyári) tagdíj fizetéssel pótolja az elmaradását.

 

További egyéb információkkal kapcsolatosan forduljanak bizalommal a csapatok edzőihez.

 

 

Tisztelettel, a Keszthelyi Haladás SC elnöksége

 

Hírek, események

TAO-pályázat
Sziasztok,   nagyon jó híreink vannak számotokra!!!!   E...
tovább >>
Tájékoztató a változásokról
Kedves Klubtagunk, Szülők, Játékosok! Szeretnénk tájék...
tovább >>
"Hali" siker az ZTE ARÉNÁBAN
Az elmúlt hétvégén nemzetközi labdarúgó utánpótlás torn...
tovább >>
... elindult a Haladás  ... elindult a Haladás
Megrendezte első utánpótlás tornáját a Keszthelyi Haladás ...
tovább >>

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhess a friss információkról.